LC Auto Service  
 
Olieskift incl. oliefilter

ELF Competition
ELF Competition (Op til 4 liter)
Syntetisk baseret motorolie til alle benzin- og dieselmotorer i person- og varebiler.
 
incl. olieskift, oliefilter og miljøafgift
* Merpris pr. ekstra liter olie Kr. 95,-
Kun kr. 479,-

ELF Evolution
ELF Evolution (Op til 4 liter)
Syntetiske højtydende motorolier af højeste kvalitet, udviklet specielt til at reducere brændstofforbruget og er dermed mindre forurenende.
 
incl. olieskift, oliefilter og miljøafgift
* Merpris pr. ekstra liter olie Kr. 135,-
Kun kr. 579,-

ELF Excellium
ELF Excellium (Op til 4 liter)
Syntetiske motorolier af højeste kvalitet, der giver den optimale ydeevne til alle diesel- og benzinmotorer i person- og varebiler.
 
incl. olieskift, oliefilter og miljøafgift
* Merpris pr. ekstra liter olie Kr. 185,-
Kun kr. 779,-

Vi anbefaler, at du bestiller tid, når du skal have skiftet olie på din bil.

 
 
Anvendelsen af den unikke IMF® teknologi resulterer i væsentlig reduktion af friktionen mellem de bevægelige dele i motoren, hvilket giver nedsat brændstofforbrug og mindre motorslid.
IMF®, er en betegnelse for den avancerede teknologi, som anvendes i "Fuel Economy" motorolier (f. eks. Elf Evolution SXR 5W30). Den ekspertise som Elf har opnået indenfor de brændstofbesparende motorolier, bygger på en enestående forståelse og kontrol af den interne friktion i motoren. Friktionen repræsenterer den fysiske kraft som skal til for at få motoren til at rotere. Ved at reducere denne friktion skal der anvendes mindre energi. Den mest mærkbare effekt ved anvendelsen af IMF teknologien er derfor reduktion i brændstofforbruget, som opnås ved hjælp af den effektive indflydelse på friktionsniveauet i motoren. Motorolie og brændstoføkonomi: en kamp imod friktion.